Σπάνιες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Συμπληρώνονται σήμερα 25 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ήταν 23 Ιουλίου 1996 όταν χάθηκε για πάντα το πιο φωτεινό αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου, αφήνοντας κληρονομιά τις ταινίες και την ανάμνηση της πληθωρικής της προσωπικότητας και του αστείρευτου ταλέντου της.

Από τον επίσημο λογαριασμό του γιου της Γιάννη Παπαμιχαήλ στο instagram “αλιεύουμε” μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες της εθνικής μας σταρ, που την καταγράφουν σε καθημερινές, ανθρώπινες στιγμές της, είτε σε γυρίσματα, είτε σε διαλείμματα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είτε σε διακοπές είτε σε προσωπικές της στιγμές με αγαπημένους της ανθρώπους.

Μια σπάνια φωτογραφία τραβηγμένη από τον φωτογράφο της Αλίκης Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης με τον Δημήτρη

Η Αλίκη το 1983 με τον αγαπημένο φίλο και κουμπάρο της Γιώργο Κρητικό γνωστό ως “Κρικέλα”, στην κουζίνα του θρυλικού εστιατορίου του στη Θεσσαλονίκη με το όνομα του και με πελάτες πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής. Υπήρξε και το αγαπημένο στέκι της Αλίκης όπου έζησε μυθικά γλέντια με φίλους και συνεργάτες κατά την παραμονή της στη συμπρωτεύουσα.

Η Αλίκη σε ένα από τα ωραιότερα κινηματογραφικά της γκρο πλαν στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας “Το δόλωμα” το 1964 στη μαγευτική Ρόδο.

Καλοκαίρι του 1964 σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας “Το δόλωμα” και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της Ρόδου.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη καλοκαίρι του 1968 σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας “Η αρχόντισσα και ο αλήτης”.

Η Αλίκη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στο εξοχικό στον Θεολόγο καλοκαίρι του 1989 πριν ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση “Shirley Valentine”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ