Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια το πανελλήνιο βυθίστηκε στο πένθος από την είδηση του θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ήταν 23 Ιουλίου του 1996 όταν η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, δημοσίευσε στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο Instagram στη μνήμη της μητέρας του, μια φωτογραφία της και έγραψε:

“Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το “φευγιό” σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για την ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων”.

“Το έργο σου φτιαγμένο από την δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν θα υπάρξει ποτέ”, ανέφερε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ