Η Ariana Grande μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον μήνα του μέλιτος

Η Ariana Grande και ο σύζυγός της Dalton Gomez απολαμβάνουν επιτέλους τον μήνα του μέλιτός τους. Δύο μήνες μετά από τον μυστικό γάμο τους, οι δύο νεόνυμφοι αποφάσισαν να κάνουν μια παύση από τα απαιτητικά τους προγράμματα και να περάσουν παραπάνω χρόνο μαζί. Ο προορισμός τους ήταν το Άμστερνταμ της Ολλανδίας και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν η Grande δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι της με τον Gomez. Ο χρόνος τους στην Ολλανδία περιλάμβανε κύκνους, ανεμόμυλους, παχύφυτα, μια πασχαλίτσα και βόλτες με πλοίο. Σε μία εικόνα της, μάλιστα, βλέπουμε το trendy σύνολό της στην αντανάκλαση ενός παραθύρου. Η fun συλλογή λήψεων ολοκληρώνεται με μια πολύ ξεχωριστή εικόνα: οι δυο τους να βρίσκονται μέσα σε δύο γιγάντια ξύλινα ολλανδικά clogs. Μέχρι και πρόσφατα, η 28χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να είναι πολύ private αναφορικά με την σχέση της. Προτιμούσε να μην μοιράζεται πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες, διατηρώντας μια αύρα μυστηρίου γύρω της. Ωστόσο, σύμφωνα με μια κοντινή πηγή, το ζευγάρι νιώθει μεγαλύτερη άνεση μετά τον γάμο του και θέλουν να είναι πιο ανοιχτοί με τον κόσμο.

“Η Ariana και ο Dalton πριν παντρευτούν, ένιωθαν ότι δεν μπορούσαν να ανοιχτούν με τους fans τους. Ο λόγος ήταν ότι τα media σίγουρα θα τους ασκούσαν έντονη κριτική. Αισθάνονται όμως πλέον αυτοπεποίθηση και σχεδιάζουν να ταξιδέψουν ακόμη περισσότερο”, αποκάλυψε ο insider.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ