Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια

Μεγάλος ντόρος έγινε τους τελευταίους μήνες σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια. Οι φήμες ήθελαν να έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους ένα ειδύλλιο, το οποίο ωστόσο δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε κανείς από τους δύο.

“Σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Ένας εξαιρετικός παίκτης. Γιατί κι εγώ ενημερώνομαι – παρακολουθώ καθημερινά τι συμβαίνει στο κομμάτι του αθλητισμού και ειδικά του Παναθηναïκού που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία” είχε πει η Ιωάννα Μαλέσκου ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο πλάσμα” είχε δηλώσει τότε ενώ λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει ανάρτηση στο instagram με tag τον αθλητή. Ο Μάριο Χεζόνια φυσικά δεν έχασε ευκαιρία και σχολίασε με μια πράσινη καρδούλα με την παρουσιάστρια να απαντά με δύο πράσινες καρδούλες.

Και ενώ κανείς δεν ξέρει αν οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια, τον οποίο δεν ακολουθούσε από τον δικό της λογαριασμό αλλά από αυτόν της σκυλίτσας της, Μπαλού.

Ο Μάριο Χεζόνια από την άλλη δεν ακολουθεί κανέναν στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ