Ιωάννα Μαλέσκου: Το ταγκάρισμα στο instagram και οι… καρδούλες του Χεζόνια

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

Ο παρουσιαστής έκανε δώρο στην Ιωάννα Μαλέσκου μια φωτογραφία του Χεζόνια σε κορνίζα και η συζήτηση ξεκίνησε. Η παρουσιάστρια, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν τρέχει κάτι ανάμεσά τους, ωστόσο, μια φράση της “άναψε φωτιές”. “Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι”, σημείωσε και οι φήμες όπως είναι λογικό έχουν φουντώσει.

Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια ανάρτηση στο instagram στην οποία μάλιστα τάγκαρε τον αθλητή. “Καλεσμένη απόψε στο The2NightShow με τον αγαπημένο μου @grigorisarnaoutoglou.official μιλήσαμε για .. όλα! Special guest @supermariohezonja ” έγραψε. Ο Μάριο Χεζόνια φυσικά δεν έχασε ευκαιρία και σχολίασε με μια πράσινη καρδούλα. Τα likes και τα σχόλια στη συγκεκριμένη καρδούλα έπεσαν “βροχή. Η παρουσιάστρια τον ευχαρίστησε απαντώντας με δύο πράσινες καρδούλες.

“Σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Ένας εξαιρετικός παίκτης. Γιατί κι εγώ ενημερώνομαι – παρακολουθώ καθημερινά τι συμβαίνει στο κομμάτι του αθλητισμού και ειδικά του Παναθηναïκού που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να της στέλνουν μηνύματα. “Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο σούπερ Μάριο” ανέφερε η παρουσιάστρια, χαμογελώντας.

“Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο πλάσμα” είπε με νόημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ