Επιμένουν οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον The Weeknd

Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον popstar The Weeknd, αφού οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί και σε συναυλία.

Στις 30 Ιουνίου το ζευγάρι είχε δειπνήσει μαζί σε κεντρικό εστιατόριο του Λος Αντζελες. Αποχώρησαν χωριστά ενώ πέρασαν αρκετές ώρες μέσα δειπνώντας. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η συνάντησή τους αφορούσε σε επαγγελματικούς λόγους ή ήταν ρομαντικό ραντεβού. Αυτήν τη φορά η 46χρονη σταρ και ο 31χρονος καλλιτέχνης εθεάθησαν να παρακολουθούν την ιδιωτική συναυλία για τον Mustafa. Εκείνη ήταν στη συναυλία με τις κόρες της Ζαχάρα 16 ετών και Σιλό 15, ενώ ο popstar ήταν με κάποιους φίλους.

Φήμες λένε ότι ο τραγουδιστής θέλει να μπει στον χώρο του κινηματογράφου και ίσως οι συναντήσεις του με την Τζολί να κρύβουν τα σχέδιά του σχετικά με την υποκριτική. Άλλωστε, τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΗΒΟ “Τhe Idol”.

O The Weeknd είχε σχέση με την Μπέλα Χαντίντ ώσπου χώρισαν οριστικά το 2019, ενώ είχε σχέση και με τη Σελένα Γκόμεζ.

Πρόσφατα η Τζολί εθεάθη να περνά χρόνο με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Λι Μίλερ, αφού οι παπαράτσι τη “συνέλαβαν” να φεύγει από το διαμέρισμα του πρώην της κρατώντας ένα ακριβό μπουκάλι κρασιού. Παράλληλα, συνεχίζεται η πικρή δικαστική μάχη με τον Μπραντ Πιτ για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ