Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ- Λιποθύμησε από κοκτέιλ ναρκωτικών στα γυρίσματα ταινίας

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ σχετικά ένα άγριο περιστατικό που είχε συμβεί στα γυρίσματα της ταινίας “Δάσκαλος για Κλάματα” με τον Έντι Μέρφι, το 1996. Το θέμα της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης της εκπομπής της στο Facebook Watch ήταν η κατανάλωση αλκοόλ ανάμεσα σε γυναίκες. Η συζήτηση αυτή οδήγησε σε προσωπικές αποκαλύψεις για τη μάχη της Σμιθ με το αλκοόλ και το “κοκτέιλ” ναρκωτικών.

Αφού αποκάλεσε τον σύζυγό της “ελαφρών βαρών” η Τζέιντα εισχώρησε σε πολύ προσωπικές της στιγμές λέγοντας ότι κάποτε ξεκίνησε να πίνει και μετά στράφηκε σε πιο σκληρά ναρκωτικά για να μένει “high”. Αποκάλυψε επίσης ότι έπαιρνε έκσταση, χόρτο και αλκοόλ ταυτόχρονα για να παραμείνει περισσότερη ώρα “φτιαγμένη”.

Η Πίνκετ είπε ότι έπινε αρκετά στο λύκειο, και αυτό οδήγησε σε χρήση ουσιών τα πρώτα χρόνια της στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ στην ερώτηση της μητέρας της που συμμετέχει στην εκπομπή αν αυτή η κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών επηρέασαν τη δουλειά της, εκείνη περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας “Δάσκαλος για Κλάματα”/ “Συνέβη ένα περιστατικό. Ήταν κάτι που με αφύπνισε. Συνέβη στον Δάσκαλο για Κλάματα. Λιποθύμησα. Στο τρέιλερ του μέικ απ… Είπα σε όλους ότι είχα πάρει… πρέπει να είχα πάρει ληγμένα φάρμακα σε ένα μπουκαλάκι βιταμινών. Αυτό είπα. Αλλά σας λέω τι έκανα: μάζεψα τον εαυτό μου και πήγα στο σετ. Αυτή ήταν η τελευταία φορά”

Πρόσθεσε ακόμη ότι έπρεπε να φτάσει στον πάτο προκειμένου να ξεπεράσει τα θέματα με τη χρήση ουσιών που αντιμετώπιζε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ