Κιμ Καρντάσιαν: Με αποκαλυπτική εμφάνιση στο Βατικανό

Ένα τούλινο, έξωμο, με διαφάνειες σε σωστά σημεία, εφαρμοστό φόρεμα επέλεξε η Κιμ Καρντάσιαν για μία… χαμηλών τόνων επίσκεψη στο Βατικανό.

Η τηλεπερσόνα βρίσκεται στη Ρώμη τις τελευταίες ημέρες και έχει πολύ έντονο πρόγραμμα φορτωμένο με αρκετές υποχρεώσεις. Μετά την επίσκεψη στο Κολοσσαίο την Κυριακή, τη Δευτέρα βρέθηκε στην Έδρα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Το φόρεμά της, όπως και οι πληθωρικές της καμπύλες, που αναδεικνύονταν από το συγκεκριμένο ρούχο, προσήλκυσαν τα βλέμματα. Άλλωστε, δεν ήταν δυνατόν η Κιμ να περάσει απαρατήρητη με αυτήν την εμφάνιση.

Την Κιμ συνοδεύει ολόκληρη ομάδα, όπως η βοηθός της Τρέισι, ενώ μαζί τους φέρεται να είναι και η Κέιτ Μος με την κόρη της Λίλα Γκρέις. Πάντως, η Κιμ κρατούσε και ένα δερμάτινο τζάκετ, δημιουργώντας εικασίες ότι μάλλον θα ήθελε να καλύψει τους γυμνούς ώμους της όταν θα εισερχόταν στον ναό και να τηρήσει έναν πιο συντηρητικό ενδυματολογικό κώδικα.

Παλαιότερα η Κιμ είχε χαρακτηρίσει τον Πάπα Φραγκίσκο “ναρκωτικό” (ντόπα). Όταν εκείνος επισκεπτόταν την Ουάσινγκτον, η Κιμ είχε γράψει στο twitter: “Ο Πάπας είναι ντόπα. Βέβαια, τώρα δεν γνωρίζουμε την αντίδραση του Ποντίφικα στην εμφάνιση της Κιμ.

σχολίασε κι εσύ