Μπρουκ Σιλντς: Έκανε τατουάζ μαζί με την κόρη της – ΦΩΤΟ

Η Μπρουκ Σιλντς, η αγαπημένη μας ηθοποιός και μοντέλο των 80s, μας εξέπληξε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Με αφορμή την αποφοίτηση της μεγάλης της κόρης, Rowan Francis Henchy, από το λύκειο, μιας και έκλεισε ήδη τα δεκαοχτώ της χρόνια, μαμά και κόρη αποφάσισαν να κάνουν από κοινού το ίδιο τατουάζ, σε ένα tattoo studio στην Νέα Υόρκη.

Οι δυο τους αποφάσισαν να αποτυπώσουν στο σώμα τους μία μικρή κόκκινη πασχαλίτσα, που είναι ένα διαχρονικό σύμβολο τύχης, ευτυχίας και ελπίδας, με την Brooke να επιλέγει τον καρπό της και την Rowan Francis να κάνει το ίδιο ακριβώς tattoo στον αστράγαλό της.

Θέλησαν, μάλιστα, να θυμούνται αυτήν την στιγμή με μία τρυφερή φωτογραφία που είναι αγκαλιά και μας δείχνουν περήφανες τα τατουάζ τους.

H star εμφανίζεται πανέμορφη και χαλαρή, με ένα λευκό denim παντελόνι, ένα ροζ oversized πουκάμισο, statement κοσμήματα και degrade γυαλιά ηλίου. “Ένα ξεχωριστό δώρο αποφοίτησης και μια ανάμνηση μαζί με το κορίτσι μου. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Σε αγαπώ περισσότερο από ότι μπορούν να εκφράσουν τα λόγια”, έγραψε η ίδια η Brooke κάτω από το σχετικό post.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ