Μπρουκ Σιλντς: Οι γυναίκες άνω των 50 ετών δεν είναι τελειωμένες – Τι είπε για το σώμα της

Κάθε φορά που η Μπρουκ Σιλντς αποφασίζει να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με μπικίνι στον λογαριασμό της στο instagram οι θαυμαστές της τρελαίνονται. Στην τελευταία συνέντευξη της 55χρονης ηθοποιού και μοντέλου στο People, αναφέρθηκε στο καλογυμνασμένο της σώμα και έστειλε και ένα μήνυμα στις συνομήλικες γυναίκες.

“Φορούσα αυτά τα τεράστια μαγιό, που είχαν όσο περισσότερο ύφασμα γίνεται. Το να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση για να δείξω περισσότερο δέρμα στα social media, χρειάστηκε πολύ πειθώ. Οι κόρες μου μου έλεγαν ‘μαμά είναι γελοίο αυτό’. Ήταν σαν να βλέπω τον εαυτό μου από τα μάτια τους και έπρεπε να γιορτάσω τα απλά πράγματα όπως τα… οπίσθια μου. Πράγματα που δεν ήθελα ποτέ να επικεντρώνομαι στη ζωή μου. Το να είμαι 55 ετών και να λέω ‘περιμένετε ένα λεπτό, οι γυναίκες άνω των 50 δεν είναι τελειωμένες’. Αν είσαι σε αυτή την ηλικία και ειδικότερα αν είσαι ηθοποιός, είναι σαν να έχεις τελειώσει την καριέρα σου, σαν να είναι ώρα να χαλαρώσεις. Αλλά νομίζω ότι τώρα αρχίζω” έγραψε. Μεγάλώνοντας, παραδέχτηκε ότι δεν είχε καλή σχέση με το σώμα της. “Δεν είχα καλή επαφή με το σώμα μου, ήταν σχεδόν σαν να μην ήθελα να υπάρχει. Ήμουν μοντέλο και έκανα εξώφυλλα, αλλά περισσότερο στο πρόσωπο. Ήταν επικεντρωμένα στο πρόσωπο και τα φρύδια. Δεν σκεφτόμουν καθόλου το σώμα μου” περιγράφει.

“Δεν ήμουν ποτέ κοκκαλιάρα. Πάντα ήμουν αθλητική, κάτι που σημαίνει ότι δεν έμπαινα στα δείγματα των ρούχων. Οι κόρες μου λένε ότι έχω καμπύλες. Τις βλέπω να το γιορτάζουν αυτό. Μαθαίνω από αυτές και πάντα μου λένε ότι είναι καλύτερο να δείχνεις το σώμα σου” πρόσθεσε. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ