Will Smith: “Αγωνίζεται” να χάσει τα κιλά της καραντίνας

Ο Will Smith είναι ένας από τους πιο ωραίους και fun τύπους, που κατακλύζει το feed μας με τα πιο αστεία και ακομπλεξάριστα βίντεο.

Μετά την “αποκάλυψη” που έκανε πριν από λίγους μήνες, με το quarantine body που απέκτησε μετά τα συνεχόμενα lockdowns, ο Will Smith αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans του και την όλη διαδικασία της επαναφοράς του στην άψογη φόρμα που διατηρούσε για χρόνια, μέσω καθημερινών αναρτήσεων με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό και άκρως απολαυστικό.

Μάλιστα, το όλο εγχείρημα έχει μετατραπεί σε ένα είδους challenge, το #bigwilliechallenge, με τους θαυμαστές του να ανεβάζουν φωτογραφίες τους επιδεικνύοντας τις juicy καμπύλες τους. Ο ίδιος παράλληλα προωθεί το νέο του εγχείρημα γύρω από τη γυμναστική μέσω ενός νέου καναλιού που δημιούργησε στο You Tube.

Στην τελευταία του, λοιπόν, ανάρτηση ο πασίγνωστος ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: “Νιώθω το κάψιμο σε μέρη που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν!”, κάνοντας μας κυριολεκτικά να συμπάσχουμε, αφού ακόμη εκκρεμεί εκείνο το πρόγραμμα γυμναστικής που είχαμε υποσχεθεί πως θα ξεκινήσουμε μετά την καραντίνα. Ας είναι όμως! Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, ας απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς τύψεις και ενοχές, κάτι που σίγουρα μας αξίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ