Στηρίζει τη Ναόμι Οσάκα ο Γουίλ Σμιθ: Εσύ έχεις δίκιο – Αυτοί κάνουν λάθος – ΦΩΤΟ

Μήνυμα υποστήριξης στη Ναόμι Οσάκα μετά την αποχώρησή της από το Γαλλικό Όπεν, έστειλε ο Γουίλ Σμιθ. Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ και παραγωγός με ανάρτησή του στο Instagram έδειξε το χειρόγραφο σημείωμα που έγραψε για την 23χρονη σταρ του τένις.

Η Οσάκα εισέπραξε πολλή υποστήριξη από ορισμένους από τους διάσημους θαυμαστές της και συναδέλφους της αθλητές, όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν επειδή δίνει μάχη με την κατάθλιψη και το κοινωνικό άγχος.

«Γεια Ναόμι, έχεις δίκιο. Κάνουν Λάθος! Είμαι μαζί σου» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς «Fresh Prince of Bel-Air».

Η Ναόμι Οσάκα μετά τη νίκη της επί της Ρουμάνας Παρίτσια Μαρία Τιγκ, στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κάτι που είναι υποχρεωτικό για όλους τους τενίστες. Οι διοργανωτές του Γαλλικού Open αποφάσισαν να της επιβάλουν πρόστιμο ύψους 15.000 δολαρίων.

«Η αλήθεια είναι πως περνάω μεγάλες περιόδους κατάθλιψης από το US Open του 2018 και δυσκολεύομαι να την αντιμετωπίσω» έγραψε η τενίστρια σε ανάρτηση μετά την ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ