GNTM – Ηρακλής: Τι είπε για τη σχέση του με την Μαρινέλα – Γιατί έπαθε παράνοια

Ο νικητής του GNTM μίλησε για τη σχέση που έχει με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαρινέλα.

“Τα πράγματα είναι πολύ καλά, έχω κατασταλάξει στο τι θέλω να κάνω και πού ανήκω. Νομίζω μπορώ να αποφασίζω όλο και πιο ώριμα” περιέγραψε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

“Με είδαν από το GNTM και τα social αλλά πρέπει να πάω και στο Λονδίνο να με δουν από κοντά. Σκοπεύω να φύγω τον Ιούλιο, το συντομότερο δυνατόν. Αν πάω και δεν δουλέψω, θα είμαι ικανοποιημένος μόνο που ταξίδεψα. Έχω να ταξιδέψω πολύ καιρό, θέλω να μπω σε αεροπλάνο, μου έχει λείψει” ανέφερε.

“Ακόμα θέλει ο κόσμος να με δει, αλλά δεν είναι όπως στις αρχές, ήταν πολύ ακραίο… Στις αρχές έλεγα ότι δεν το ζω. Έτρεχαν όλοι!” είπε ο Ηρακλής.

“Σε κάποιο σημείο είχα πάθει παράνοια. Έβλεπα κόσμο με το κινητό στο αυτί να μιλάει και νόμιζα ότι με τραβάνε φωτογραφίες. Μόνο που έβλεπα τον φακό, σκεφτόμουν αυτό και ο άλλος όντως μπορεί να μιλούσε” σημείωσε.

“Με τη Μαρινέλα νιώσαμε άβολα με τις φωτογραφίες. Με όποια κι αν είμαι, ξαφνικά τραβά το ενδιαφέρον. Είτε είμαι με την Μαρινέλα, είτε με άλλη κοπέλα, είτε με τους φίλους μου. Πλέον με τη Μαρινέλα είμαστε σε φάση yolo, πάμε να κάνουμε πράγματα. Κάνουμε ό,τι θέλουμε, θα τη φιλήσω, γιατί θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ