Γιατί έγινε έξαλλη η Μπέσσυ Μάλφα – “Με μούτζωναν και με έβριζαν…”

Σε μία οργισμένη ανάρτηση στα social media προχώρησε η Μπέσσυ Μάλφα περιγράφοντας ένα περιστατικό που έγινε ενώ ήταν πίσω από το τιμόνι, καθώς ο οδηγός άλλου οχήματος με τη συνοδηγό του τη μούτζωναν και την έβριζαν γιατί δεν παραβίασε stop στον παράδρομο της Συγγρού.

Η ηθοποιός στην ανάρτησή της κάνει λόγο για bullying και απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον, ενώ επισημαίνει ότι αν και έχουμε 2021, αισθάνεται ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Μάλφα: “Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει “νόμιζε” αυτός και η Κυρία του, ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουτζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία, κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της, εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους. Το 2021 έτσι απλά αναφέρω τη χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω, κάτι με φεουδάρχες να το πω, ό,τι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπούλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ