Μπέσυ Μάλφα για τις καταγγελίες: Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω – ΒΙΝΤΕΟ

“Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό”, είπε η Μπέσυ Μάλφα, μιλώντας στο Πρωινό και αναφερόμενη στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

“Όλα είναι σοκαριστικά. Εκείνο που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Είμαι πολύ ταραγμένη. Με επηρεάζει ως πολίτη, ως γυναίκα, ως άνθρωπο, ως ηθοποιό, ως μητέρα”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

“Υπήρχαν κάποιες φήμες αλλά δεν μπορούσες να τις πιστέψεις. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορείς εύκολα να με πείσεις για κάτι, αν δεν το έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους. Έχω ακούσει πολλά για πολλούς ακόμα και για μένα. Δεν μπορώ να πιστέψω κάτι αν δεν μου το πουν πολλοί. Παρόλα αυτά αυτές οι φήμες με βοήθησαν να είμαι κάπως επιφυλακτική απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και σε συνεργασίες”, σημείωσε.

Στο ερώτημα εάν έχει δεχθεί η ίδια σεξουαλική παρενόχληση με τρεμάμενη φωνή είπε: “Η απάντηση είναι όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν είμαι έτοιμη να σου πω. Μπορεί να σου αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Θέλει τεράστια δύναμη”.

“Θέλει πάρα πολύ δύναμη να εκτεθείς και να εκθέσεις έναν άνθρωπο… Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ήρωες. Τους θαυμάζω”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ