Τόμας Μαρκλ: Η πρώτη του αντίδραση μετά τη γέννα της Μέγκαν

Ο Τόμας Μαρκλ έστειλε σήμερα την «αγάπη και τις καλύτερες ευχές» του στην κόρη του, Μέγκαν και στη νέα εγγονή του, Λιλιμπέτ. Ο 76χρονος, συνταξιούχος διευθυντής φωτισμού στο Χόλιγουντ, ζει 70 μίλια μακριά από το αρχοντικό της Μέγκαν και του Χάρι, όμως δεν έχει μιλήσει με την κόρη του από τότε που παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια.

Ο 76χρονος δεν έχει συναντήσει ούτε τον Χάρι ούτε τον εγγονό του, Άρτσι.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ανακοίνωση της ασφαλούς και υγιούς γέννησης της νέας εγγονής μου και εύχομαι σε αυτήν και τη μητέρα της όλη μου την αγάπη και τις καλύτερες ευχές” δήλωσε.

Ο Μαρκλ είχε μια τεταμένη σχέση με την κόρη του από τον βασιλικό γάμο, με τον Μέγκαν να λέει στη συνέντευξή της στην Όπρα πρόσφατα ότι ο πατέρας της την «πρόδωσε» και «δυσκολεύτηκε να συμφιλιωθεί» μαζί του.

«Κοιτάζω τον Archie, σκέφτομαι αυτό το παιδί και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι για να προκαλέσω σκόπιμα πόνο στο παιδί μου» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται: “Η νεογέννητη έχει βάρος 3,486 κιλά. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς και καλά και βρίσκονται στο σπίτι. Λίλι είναι το όνομα της προγιαγιάς της, της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας, της οποίας το χαϊδευτικό όνομα είναι Λίλιμπετ. Το μεσαίο όνομά της, Νταϊάνα, επιλέχτηκε ως φόρο τιμής στη λατρεμένη αείμνηστη γιαγιά της, την πριγκίπισσα της Ουαλίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ