Αλέξης Παππάς: Ο περίεργος τρόπος που γνώρισε την Αλέσια και ο έρωτας μέσω… skype – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πιο πολυσυζητημένος και αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor ήταν σίγουρα ο Αλέξης Παππάς. Σε νέα συνέντευξή του σήμερα στην εκπομπή Dot μίλησε για τον περίεργο τρόπο γνωριμίας με την σύντροφό του, Αλέσια. Η σχέση τους άλλωστε συζητήθηκε αρκετά όσο εκείνος ήταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός Mall στο Μονακό. Είναι πολύ όμορφη, καλή, φοβερό μυαλό και φοβερός εσωτερικός κόσμος. Είχα πάει ένα ταξίδι με έναν φίλο, ο οποίος έχει έδρα εκεί. Στις σκάλες του Mall. Εγώ πήγαινα πάνω, αυτή κάτω. Την κοίταξα, άφησα τα πράγματα και έτρεξα πίσω της” περιέγραψε.

“Είναι η στιγμή αν το θες” πρόσθεσε.

“Αφήνω κάτω τις σακούλες και τρέχω πίσω της και στα 100 μέτρα την σταμάτησα. Της είπα ότι έχει πολύ ωραία μάτια και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να βρω εδώ… έρχομαι σε δύσκολη θέση. Της είπα τέλος πάντως ότι ήταν πολύ όμορφη και ότι δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να την γνωρίσω. Την επόμενη μέρα θα έφευγα, είχα ήδη βγάλει εισιτήριο και κρατήσαμε μια επαφή για όσο ήμουν στην Αθήνα τηλεφωνικά. Λέγαμε ότι θα βρεθούμε, αλλά ο κορονοϊός και τα ταξίδια στην Κύπρο, δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να πάω στο Μονακό. Περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα και τελικά “σκάει” το Survivor. Ερωτευτήκαμε και στο Skype” ανέφερε.

“Πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν τώρα στο Ντουμπάι. Ήταν πιο ωραία από ότι περίμενα. Είχα μεγάλη ανασφάλεια, αλλά άξιζε τον κόπο. Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε για πλάκα πάνω στις συζητήσεις. Σε λίγες μέρες θα είναι το επόμενο ραντεβού. Η έδρα της είναι στο Μονακό, γνωρίζει όμως ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, έχουμε συζητήσει διάφορα και δεν χρειάζεται να οριοθετήσουμε το τι, πώς και γιατί. Θέλω να υπάρχει μέλλον” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ