Στράτος Τζώρτζογλου: Μπήκα στη “Φάρμα” για να το αφιερώσω στη μητέρα μου – Τι είπε για τους καβγάδες

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους λόγους που τον έκαναν να μπει στο ριάλιτι της “Φάρμας”, για τις εκρήξεις και τις φωνές του μέσα στο παιχνίδι αλλά και για τον αν το βλέπει τώρα που αποχώρησε.

“Μπήκα διότι διέβλεψα ότι δεν είναι ένα ριάλιτι. Η νίκη του τίτλου είναι δελεαστική, 50 χιλιάδες ευρώ και ένα αυτοκίνητο, αλλά είπα κάτσε είμαι 56 χρονών αγύμναστος σχετικά με τα αθλήματα τα ειδικά, έπρεπε να μάθω σφυρί, τσεκούρι και πριόνι σε πολύ καιρό. Επιτέθηκα στην πείνα. Έκανα ότι έκανα στον στρατό. Έκλεισα το στομάχι για τρεις ημέρες, οπότε μετά τα μοίραζα στους υπόλοιπους. Η δουλειά που ρίξαμε στη “Φάρμα” ούτε να σε πλήρωναν χρυσάφι. Συναισθηματικά μπήκα και ήθελα να το αφιερώσω στη μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή, να δώσω έναν αγώνα ζωής πνευματικό και σωματικό” είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

“Φώναξα σε κάποιες παραξηγήσεις γιατί από άγνοια δήλωναν έλλειψη σεβασμού. Ήταν αναγκαίες. Φώναξα περισσότερο θα προτιμούσα να ήμουν πιο γαλήνιος. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις βγήκα από τη “Φάρμα” είναι ότι είδα όλα τα χιουμοριστικά βίντεο που έπαιξαν στο youtube, γέλασα με τη ψυχή μου” είπα ο Στράτος Τζώρτζογλου. “Δεν κάθησα να δω τα επεισόδια δεν ήθελα να δω τι λέγανε πίσω από την πλάτη μου” κατεληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ