Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τι έχει “πειράξει” στο πρόσωπό του – “Δεν με ενδιέφερε το σεξ πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου”

Ο Στράτος Τζώρτζογλου φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα για το περιοδικό YOU. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Φάρμα, μίλησε στο περιοδικό για την εξωτερική του εμφάνιση και απάντησε στο αν έχει κάνει παρεμβάσεις στο πρόσωπό του. Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να κάνει πολλά παιδιά με τη γυναίκα του, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο της ερωτικής επαφής στη ζωή του.

Η συνέντευξη του ηθοποιού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”.

“Δε με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox”, τόνισε ο Στράτος Τζώρτζογλου ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει στο πρόσωπο του θεραπεία με υαλουρανικό. «Κάποιοι είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου. Τι φταίω εγώ που έχω καλό DNA και στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;».

Ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει πολλά παιδιά με τη σύντροφό του, Σοφία Μαριόλα, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο της ερωτικής επαφής στη ζωή του, που -όπως λέει- πριν τη Σοφία δε τον ενδιέφερε. «Πριν γνωρίσω τη Σοφία, είχα να κάνω σεξ για 8 μήνες. Δεν με ενδιέφερε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ