Eurovision: Ο Βρεττός Βρεττάκος για το ρούχο που σχεδίασε για την Στεφανία Λυμπερακάκη

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό και τον τελικό της Eurovision έχει αρχίσει. Η ελληνική συμμετοχή έχει ήδη πραγματοποιήσει τις δύο τεχνικές πρόβες της. Η Stefania με το “Last Dance” έχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς παρουσιάζει ένα μοναδικό υπερθέαμα και ταυτόχρονα μια εξαιρετική ερμηνεία.

Η εντυπωσιακή φόρμα, με τα ασορτί γάντια και τις μπότες, έχουν την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου.

Το ρούχο της Ελληνίδας τραγουδίστριας συζητήθηκε εκτενώς τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε ο διάσημος σχεδιαστής έχει δώσει ρούχα του ακόμα και στην Μπιγιόνσε.

Ο Βρεττός Βρεττάκος σε συνέντευξή του στον OGAE Greece για τη Stefania και το ρούχο που δημιούργησε για εκείνη, δήλωσε ότι “Η Στεφανία είναι ένα υπέροχο, γλυκό νέο κορίτσι, με αυθορμητισμό, εκπέμπει μια φυσικότητα, απλότητα, χωρίς να προσποιηθεί, να προκαλέσει ή να αναδείξει κάτι άλλο. Είναι ένα όμορφο, φυσικό κορίτσι που μπορεί να μεταμορφωθεί με πολύ έξυπνο τρόπο στην σκηνή χωρίς όμως να χάσει την προσωπικότητα της την φινέτσα της, την αριστοκρατικής της γοητεία….βλέπεις ένα όμορφο νεαρό κορίτσι, σχεδόν εύθραυστο που στο stage τελικά είναι απόλυτα πειθαρχημένη, επαγγελματίας και unbreakable….το ρούχο που εμπνεύστηκα εν τέλη για την Στεφανία έχει όλα αυτά μαζί, ένα δυνατό χρώμα που τρυπάει την οθόνη και ταιριάζει με τα χρώματα το δέρμα και τα μάτια της, εμπνευσμένο κυρίως από την Κ-pop κουλτούρα και έχει πολλά vides από την glam rock προσέγγιση των 80’s. Έχει λάμψη, χιλιάδες κρυστάλλους που διακοσμούν το σώμα της και την μεταμορφώνουν σε μια glam diva μαθήτρια του θρυλικού Fame! Πανύψηλες μπότες και γάντια που δείχνουν έμφαση στα άκρα της και αναδεικνύουν έτσι κάθε λεπτομέρεια μουσικοχορευτική, Η προσωπικότητα μια νέας φρέσκιας pop star που μπορεί να είναι ανεπιτήδευτα όμορφη, λαμπερή, με μια νεανική αθωότητα, φυσικότητα, απλότητα και εξευγενισμένη pure ομορφιά”.

“Θεωρώ πως κάθε φορά η επιλογή μου είναι συνειδητή και στοχευμένη, εξαρχής επέλεξα να συνεργαστώ με τη Stefania και την ελληνική μας αποστολή… Μια χώρα που ξεχωρίζω γιατί με ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και λατρεύω αυτή την πόλη είναι το επίκεντρο της μόδας και η επιτομή του στυλ. Είναι το Παρίσι! Η γαλλική σοφιστικέ και πολύ ιδιαίτερη συμμετοχή της Γαλλίας θα ήταν μια ωραία πρόκληση για εμένα να την ντύσω…” πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

ΠΗΓΗ: ogaegreece.com / Συνέντευξη: Γιάννης Δανιήλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ