Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισα με τον σύντροφο μου γιατί δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο – ΒΙΝΤΕΟ

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021, μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τον χωρισμό της από το σύντροφο της με τον οποίο είχε σχέση για 2,5 χρόνια, πως χώρισε λόγω της Eurovsion και της έλλειψης χρόνου από μέρους της.

“Δεν έχω χρόνο και είπα στον Γιάνος ότι θέλω να σκίσω για την Ελλάδα και να τα δώσω όλα και δεν μπορώ να είμαι στην Ολλανδία εκεί να χάσω χρόνο για πρόβες. Και του είπα για τώρα τέλος, θα δούμε τι θα γίνει” είπε η Στεφανία και συμπλήρωσε πως το όνειρο της είναι να μείνει στην Αθήνα και να τραγουδάει στα ελληνικά.

Δείτε το βίντεο:

H Στεφανία Λυμπερακάκη είχε ανακοινώσει ότι χώρισε με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. “Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι”, έγραψε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ