Τρίσταν Τόμσον: Η απάντηση μέσω δικηγόρου στο μοντέλο για την “απιστία” – Οι κινήσεις της Κλόε Καρντάσιαν

Ο Τρίσταν Τόμσον ανέλαβε νομική δράση κατά του μοντέλου και του podcast στο οποίο η Sydney Chase ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με τον παίκτη των Boston Celtics. Ο Adam John Grandmaison, οικοδεσπότης του podcast “No Jumper”, δήλωσε στη Page Six την Τρίτη ότι διέγραψε το αρχικό βίντεο λόγω του εξώδικου, που έλαβε από τον δικηγόρο του μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, Marty Singer.

“Ειλικρινά, δεν θα το είχα δημοσιεύσει από την αρχή αν ήξερα ότι θα κάνει άνω κάτω μια σχέση” πρόσθεσε.

Στο νομικό έγγραφο αναφέρεται ότι το μοντέλο έκανε «πολλές ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις» σχετικά με τον Thompson στο podcast.

«Επιτρέψατε απερίσκεπτα στην κυρία Chase να κάνει εξωφρενικές ψευδείς δηλώσεις για τον πελάτη μου στο podcast χωρίς να προσπαθήσετε να επαληθεύσετε τους ισχυρισμούς της με οποιονδήποτε τρόπο», συνεχίζει η επιστολή. Το “No Jumper” από τότε έχει ανεβάσει εκ νέου το βίντεο, αλλά επεξεργάστηκε το τμήμα στο οποίο η Chase διατυπώνει τους ισχυρισμούς της για το μόριο του μπασκετμπολίστα και τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Τόμσον, Κλόε Καρντάσιαν, προσπάθησε να επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων με το μοντέλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ