Κατερίνα Λέχου: Έκανα λάθος επιλογές ανθρώπων στην προσωπική μου ζωή

Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Φλερτ” με τη Νάντια Κοντογεώργη το μεσημέρι της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, την καριέρα της, αλλά και τα προσωπικά της.

“Το προηγούμενο καλοκαίρι με πολύ ασφαλές συνθήκες γυρίσαμε μία σειρά που μου άρεσε πάρα πολύ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα, αλλά στην σειρά μέσα είναι το νησί. Είναι ψυχολογικό θρίλερ το οποίο έχει και ερωτικό στοιχείο μέσα, όμως ο βασικός πυρήνας του ασχολείται με την δομή της ελληνικής οικογένειας και με τις αρρώστιες αυτής της δομής, οι οποίες αποκαλύπτονται με πολύ αριστοκρατικό τρόπο. Μακάρι να γίνουν περισσότερες δουλειές”, τόνισε η Κατερίνα Λέχου, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε στην προσωπική της ζωή:

“Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων, από εκεί ξεκινάει γιατί δεν σου φταίει μόνος ο άλλος πας και εσύ σε αυτόν. Δεν έβαζα όρια, δεν ήξερα τίποτα, πήγαινα έτσι. Μαθαίνεις από τα λάθη, απλώς ήταν μια επώδυνη διαδικασία. Η αγάπη είναι μια πολύ γενική έννοια, αγάπη χωρίς τον σεβασμό δεν υπάρχει. Αγάπη χωρίς αποδοχή δεν υπάρχει. Γι’ αυτό δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, γιατί είναι πολύ γενική. Έβλεπα τρομερές αποτυχίες, δεν μπορούν να φταίνε μόνο οι άλλοι φταις και εσύ. Εκεί πας να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να δεις τα θέλω σου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ