Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά το χειρουργείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την Τρίτη υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time είχε δηλώσει ότι: “Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις”.

Η Εβελίνα Βαρσάμη μετά το τέλος του κρίσιμου χειρουργείου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλοντας να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της και στην οποία έγραψε: “Τα κατάφερες αστέρι μου. Σε αγαπώ πολύ”.

Ο παρουσιαστής πρόκειται να υποβληθεί και σε άλλη επέμβαση τον Ιούλιο. Υπενθυμίζεται πως ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ξεκίνησε έπειτα από ατύχημα που είχε με την μηχανή του το ξημέρωμα της Κυριακής 24ης Δεκεμβρίου του 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ