Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμογελά λίγο πριν από το κρίσιμο χειρουργείο – Η ΦΩΤΟ που δημοσίευσε η σύζυγός του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα υποβληθεί σε ένα από τα δυσκολότερα χειρουργεία που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time είχε αναφέρει: “Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις”.

Λίγο πριν από τη σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι, η Εβελίνα Βαρσάμη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία του συζύγου της με τον έναν από τους δύο γιατρούς που έχουν αναλάβει το χειρουργείο, τον κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου. “Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου… Όλα θα πάνε καλά!!!” έγραψε.

Υπενθυμίζεται πως ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ξεκίνησε έπειτα από ατύχημα που είχε με την μηχανή του το ξημέρωμα της Κυριακής 24ης Δεκεμβρίου του 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ