Δήμητρα Ματσούκα: Ζει ευτυχισμένη με τον σύντροφό της

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Mία από τις πιο ήρεμες σε προσωπικό επίπεδο περιόδους της ζωής της βιώνει η Δήμητρα Ματσούκα. Μπορεί να απέχει από τα θεατρικά και τηλεοπτικά δρώμενα, αφού η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στον καλλιτεχνικό χώρο, όμως η ηθοποιός χαίρεται που είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια όσο και οι αγαπημένοι της άνθρωποι, ενώ απολαμβάνει την ευτυχία στα προσωπικά της.

Φύσει αισιόδοξη, έχει μάθει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Αν και τα θέατρα είναι κλειστά από τον περασμένο Φεβρουάριο, η Δήμητρα επικεντρώνεται στην προσωπική της ζωή, την οποία, τα τελευταία χρόνια, έχει επιλέξει να κρατά σε διακριτική απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, και παρά τις φήμες περί χωρισμού, η Δ. Ματσούκα ζει ευτυχισμένη μαζί με τον σύντροφό της. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, εκείνη διατηρεί το κέφι και την καλή της διάθεση και ο λόγος είναι ο έρωτας.

Ήρεμη καθημερινότητα

Σχεδόν καθημερινά απολαμβάνει περιπάτους κοντά στο σπίτι της στη Βουλιαγμένη, ενώ, όταν ο καιρός το επιτρέπει, δεν διστάζει να κάνει βουτιές στη θάλασσα. Στο σπίτι περνά την ημέρα διαβάζοντας βιβλία, κάτι που αποτελεί μία από τις πιο προσφιλείς της συνήθειες, ή επιλέγει να βλέπει κινηματογραφικές ταινίες. Δεν παραλείπει φυσικά να επικοινωνεί καθημερινά με τη μητέρα και την αδελφή της, Μαρία Ματσούκα, καθώς οι τρεις γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, η Δ. Ματσούκα, πριν από την καραντίνα βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συζητήσεις προκειμένου να συμμετάσχει σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, κάτι που όμως έχει «παγώσει» προς το παρόν.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ