Μαριάννα Τουμασάτου για καταγγελίες: Να αντιμετωπιστούν με πολύ αυστηρό τρόπο αυτοί οι άνθρωποι

Η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δει το φως της δημοσιότητας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι”.

“Τον Γιώργο τον εκτιμώ βαθιά γιατί η ψυχή του είναι τόσο καθαρή και πρωτοπόρα, που τον θαυμάζω παρότι δεν έχουμε κάνει πολλή παρέα. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις είναι γιατί έτσι είναι και η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη. Έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μία γυναίκα. Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο, γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει κι όχι αυτόν που κατηγορεί, και άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που της κλείδωσαν πόρτες”, είπε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο The 2Night Show .

“Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν άσχημα, ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22- 25 χρόνων να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα”, σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ