Ο “Μελέτης” από τις Άγριες Μέλισσες έκανε την Τουμασάτου να βουρκώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 “Η φωτογραφία της ζωής μου”, με παρουσιάστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου. Ένας από τους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μελέτη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια στην τηλεοπτική σειρά, “Τα φτερά του έρωτα” και τότε ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδυόταν τον γιο της Μαριάννας Τουμασάτου.

“Έβλεπα στα μάτια σου τη μάνα που είσαι για το παιδί σου. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις ανθρώπους, όπως εσύ, που θα σε αγαπήσουν. Θυμάμαι την πρώτη παράσταση που ήρθες να με δεις, ήταν και η μάνα μου εκεί, και ήμουν περισσότερος αγχωμένος για σένα και το τι θα μου πεις. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Ευτυχώς που ξεκίνησα μαζί σας και δεν κατέληξα αλλού” ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του και κατέληξε λέγοντας, “Η δουλειά αυτή μου έχει διδάξει ότι είναι καλύτερο να μην βάζεις στόχους αλλά να μένεις ο εαυτός σου. Έχω καταφέρει περισσότερα από αυτά που ίσως αξίζω και από αυτά που έχω σκεφτεί. Το μοναδικό που σκέφτομαι είναι ότι χρόνο με τον χρόνο θέλω να γίνομαι καλύτερος”.

“Να κερδίζεις τα στοιχήματά σου. Τα στοιχήματα της ψυχής σου” του απάντησε με δάκρυα στα μάτια η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ