Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Προσωπικές φωτογραφίες τους από το 1994 έως σήμερα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόου-μπιζ. Αυτή τη φορά ένωσαν τις φωνές τους, για ακόμη μία φορά για το τραγούδι «Ατόφιο Χρυσάφι».

Το «Ατόφιο Χρυσάφι», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1994 στον ομότιτλο δίσκο της Καίτης Γαρμπή που έγινε διπλά πλατινένιος και αποτελεί ένα από τα αμέτρητα hits της. Ο Κώστας Λαϊνάς διασκευάζει ενορχηστρωτικά το «Ατόφιο Χρυσάφι» φέρνοντάς το στο σήμερα με ήχο των ´80s, ένα από τα μεγαλύτερα trends στην παγκόσμια μουσική και κάνοντάς το ακόμα πιο δυναμικό και έντονο.

Το ντουέτο «Ατόφιο Χρυσάφι», που ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay, μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα ιδιαίτερο video, που «ξεδιπλώνει» την κοινή πορεία του Διονύση και της Καίτης μέσα από προσωπικές φωτογραφίες τους, από το 1994 έως και σήμερα.

Το ντουέτο «Ατόφιο Χρυσάφι» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου από την 30χρονη καριέρα της με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής και έρχεται μετά το «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο που γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Ο γιος τους ακολουθεί τα βήματά τους ήδη. «Μεγάλωσα μέσα στη μουσική. Από πολύ μικρή ηλικία πήγαινα στο στούντιο του πατέρα μου, ήμουν συνέχεια δίπλα του και δεν τον άφηνα σε ησυχία! Μου απαντούσε σε όλα όσα τον ρωτούσα και σιγά-σιγά άρχισε να με μαγεύει η διαδικασία της δημιουργίας ενός τραγουδιού» δήλωσε την Κυριακή στη Realnews.

“Έγραψα το “Όλα μαζί” πριν από ένα χρόνο και αποφάσισα να το βγάλω τώρα, γιατί νιώθω πως, μέσα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε τόσο καιρό, το τραγούδι αυτό, με την “ανεβαστική” μουσική και τον γρήγορο ρυθμό του, μπορεί να δώσει χαρά σε όποιον το ακούει” πρόσθεσε. «Και μόνο στη σκέψη ότι το τραγούδι μου έχει βγει και παίζει στα ραδιόφωνα, νιώθω πολλή χαρά και μεγάλη συγκίνηση. Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα να ακούς κάτι δικό σου! Χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το “Όλα μαζί” και μου κάνει θετικά σχόλια», λέει ο Δημήτρης στη Realnews. Και, όχι, δεν φοβάται τη σύγκριση με τους γονείς του. Αντιθέτως, είναι υπερήφανος για εκείνους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ