Γιώργος Λιανός: Τι είπε για τη νεογέννητη κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ

“Αισθάνομαι μια χαρά. Μου μοιάζει. Δεν πρόλαβα τον τοκετό. Χτύπησε το τηλέφωνο, μπήκα στο αεροπλάνο. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που φεύγω”, είπε ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, λίγο πριν φύγει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει περίπτωση ο Κρις να επιστρέψει στην ομάδα των Κόκκινων ο παρουσιαστής του Survivor απάντησε: “Αυτό θα το μάθαινα τελευταία συμβεί, πριν συμβεί”.

“Δεν με ενοχλεί καθόλου που με συγκρίνουν με τον φίλο μου τον Σάκη Τανιμανίδη. Όλοι συγκρινόμαστε σε αυτή τη δουλειά και κρινόμαστε από το αποτέλεσμα”, σημείωσε ο Γιώργος Λιανός.

Το πρωί της Τέταρτης ο Γιώργος Λιανός έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την γέννηση της κόρης του. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια τούρτα αλλά και λουλούδια που δέχθηκε για τον ερχομό της κόρης του και έγραψε:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ