Σβήγκος: Στα 19 μου σκηνοθέτης πήγε να με αγγίξει – Πώς περιγράφει την εμπειρία του

Στην εκπομπή του Mega “Roomies” ήταν καλεσμένος ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος ο οποίος αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo στη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του εμπειρία.

“Μία περίπτωση που μου συνέβη, στα 19 πριν μπω στη σχολή, με έστειλαν σε μια οντισιόν ενός σκηνοθέτη, το έχω αναφέρει και το όνομα, ενώ έχουν βγει άλλα τρία αγόρια, την ίδια περίοδο για τον ίδιο, δεν αφορά κανέναν, δεν τον ξέρει κανείς, και που το είπαμε; Και; Και όταν πήγα εγώ, μέσω της οντισιόν ο τύπος να με αγγίξει, πήγε να φερθεί έξυπνα, πολλά πράγματα πήγε να μου κάνει, με ιδιαίτερο τρόπο να με κάνει να βγάλω τα ρούχα μου, που σαφώς δεν μπορούσα να το κάνω γιατί δεν ήξερα και τίποτα από τον χώρο. Ούτε γονείς είχα ούτε τίποτα, ήρθα από το πουθενά. Και μου σκάει αυτό στα 19. Φεύγω από εκεί σχεδόν έτοιμος να τον πλακώσω γιατί πήγε να με αγγίξει όντως ο τύπος και του λέω “τι κάνεις;” και μου λέει “ήθελα να δω, αν είσαι διαθέσιμος, όχι προς τα εμένα, ο ρόλος είναι ένας που εκδίδεται σεξουαλικά, οπότε πρέπει να δω”… οπότε εκεί ένιωσα και ντροπή και άσχετος. Ότι… Μάλλον έτσι; Ή μπορεί και όχι; Από εκεί που ήμουν έτοιμος να τον πλακώσω ήμουν έτοιμος να του ζητήσω και συγγνώμη ταυτόχρονα. Και φεύγω και γυρίζοντας προς το σπίτι έλεγε “τώρα θα με ρωτήσει π πατέρας μου, τι θα του πω; Θα μου πει “πώς πήγε;” Θα του πω “πήγε να με αγγίξει;”, “δεν πήγε να με αγγίξει;”, “τι έγινε;” Και καταλήγεις να μην πεις τίποτα” αποκάλυψε ο Σταύρος Σβήγκος.

Τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε στις σειρές του Mega “Άγρια Παιδιά”, “L.A.P.D”, “Κάτω Παρτάλι” και μετά στον “Αστέρα Ραχούλας” στον Alpha αλλά και στο “Κάτι κουρασμένα παλικάρια” του ΑΝΤ1. Τώρα συμμετέχει στον “Ήλιο” του ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ