Κατερίνα Γερονικολού: Το νέο μήνυμα μετά τις καταγγελίες για τον Κιμούλη – ΦΩΤΟ

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η Ζέτα Δούκα με τη δημόσια καταγγελία της για ψυχολογική, λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον πρώην συνεργάτη της, τον σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη πριν μερικές μέρες.

Μετά την πράξη της αυτή και άλλες ηθοποιοί «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν δημόσια προσωπικές του ιστορίες. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο τη δική της, προσωπική ιστορία με τον Γιώργο Κιμούλη καταγγέλλοντάς τον για εργασιακό εκφοβισμό.

Τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη της δημόσια κατάθεση ψυχής, η ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε.

Διαβάστε την ανάρτηση της ηθοποιού:

’Αν δεν το έχεις νιώσει’’. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει. Αν το έχεις νιώσει… Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει. Είσαι Εσύ. Ακόμα! Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, ηρέμησαν τα «μυστικά» μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι-σχεδόν- τυχερή. *Αλλάζει κάτι. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει… Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα. Μη φοβάσαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ