Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα στη Σκορδά και την Παπούλια – Η οργισμένη ανάρτηση της ηθοποιού

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Εβελίνας Παπούλια στον “Eλληνικό 93,2” έπαιξε στο “Πρωινό”, στο οποίο η ηθοποιός αναφερόταν στο περιστατικό ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη. Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά διέκοψε το βίντεο με τα όσα έλεγε η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός και τόνισε: “Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κυρίας Παπούλια… Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτήν τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… Πιστεύει ότι το να σε προσβάλει κάποιος και να σε ταπεινώσει κάποιος είναι στο πλαίσιο της διδασκαλίας η Εβελίνα Παπούλια που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Έχει τη συγκεκριμένη ιδιοσυγκρασία, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Ας αφήσουμε τον χώρο σε ανθρώπους που πήραν μετά από πολλά χρόνια την απόφαση να μιλήσουν, για να ανοίξουν, να καθαρίσουν, να ξεβρωμίσουν το τοπίο. Οι απόψεις αυτές μετά είναι σεβαστές αλλά δευτερεύουσας σημασίας για εμένα” είπε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα η Εβελίνα Παπούλια βγήκε στην εκπομπή τηλεφωνικά και απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά της είπε: “Επειδή σε εκτιμώ και εκτιμώ όλους εσάς, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες. Έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι αγαπώ και τη Ζέτα και είναι φίλοι μου οι άνθρωποι και η Ζέτα και ο Γιώργος και δεν ήθελα να πάρω θέση… Αν πάρω τη θέση του ενός θα είναι σαν να ακυρώνω τη θέση του άλλου. Αυτό ήταν πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… τι δεν είναι της παρούσης; Εγώ είπα ότι αυτά τα πράγματα αυτήν τη στιγμή δεν γίνονται. Στο παρελθόν όμως, ακόμη και ο Κουν εξευτέλιζε τους ηθοποιούς του και ήταν σαν να ήταν μέσο διδασκαλίας. Αυτό δεν είναι αποδεκτό” υπογράμμισε η ηθοποιός και στη διαμαρτυρία της Φαίης Σκορδά υπογράμμισε: “Είπα ότι αυτό τώρα πια δεν είναι αποδεκτό… Αυτό είναι κιτρινισμός ή θα ακούτε όλο το απόσπασμα… δεν άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα”.

Επίσης, με ανάρτησή της στο instagram έδωσε τη δική της απάντηση σημειώνοντας: “Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή!! Επ’ ουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο!! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα, για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο! Αυτό δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ