Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

“Είμαι η Κάτια και είμαι καλά, είμαι ζωντανή επιβίωσα” λέει χαμογελώντας η Κάτια Ταραμπάνκο στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μιλώντας μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΪ η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αναφέρεται στις συνθήκες που αντιμετώπισε, αποκάλυψε το λάθος που έκανε, σχολιάζει το περιστατικό με το ρύζι αλλά και τους χαρακτηρισμούς του Περικλή.

“Η αλήθεια είναι απλά πως με εγκατέλειψε το, μάλλον 45 κιλά πια, κορμί μου. Έδωσα το 100% μου από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου ουσιαστικά γιατί μου έφυγε η ενέργεια πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που έπρεπε να περάσουμε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor, είναι οξύμωρο να λέγεται “παιχνίδι” γιατί ήταν πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάγαμε. Πραγματικά κοιμόμασταν στο πάτωμα, ήταν πραγματικά όλα αυτά” είπε η Κάτια και πρόσθεσε: “Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω” και για τα σχόλια του Περικλή τόνισε: “Πέφτω λίγο από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής, ίσως έχει τους δικούς του λόγους. Θα ήθελα κάποια στιγμή όταν βγούμε όλοι με το καλό να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίους χαρακτηρισμούς… Είναι ακραίο να λες μια τέτοια άποψη για κάποιον που τον ξέρεις απειροελάχιστες μέρες. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω τις γυναίκες, τις θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι ένα παιχνίδι αγωνισμάτων, καλώς ή κακώς οι ψήφοι μου που δεν ήταν πάντα γυναίκες, ήταν και ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλλίδης. Είναι ακραίο να πεις ότι δεν αγαπάω το γυναικείο φύλο και ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες, και να μείνω εγώ μόνη μου…. είναι λίγο ακραία όλα αυτά”.

Όσο για το αν είχε στρατηγική είπε: “Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο λάθος τεράστιο για να έχω εννέα-οκτώ άτομα εναντίον μου… Αρχηγό δεν είχα την τάση να το παίξω πουθενά και σε κανέναν”.

Για το ρύζι είπε: “Ήταν άκρως εγωιστική κίνηση να μην μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου, αφού ήμασταν ακόμη ομάδα… Από την άλλη η λέξη δωροδόκησα είναι βαριά και λάθος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ