Κάτια Ταραμπάνκο: Τι λέει η μητέρα της για την αποχώρησή της από το Survivor – BINTEO

“Είμαι περήφανη για την κόρη μου και ευχαριστώ τον κόσμο” είπε η Ναταλία Χαβράχ μιλώντας για την κόρη της Κάτια Ταραμπάνκο και την αγάπη που δέχθηκε εκείνη κατά τη συμμετοχή της στο Survivor. Αναφερόμενη στην αποχώρησή της από το reality επιβίωσης η μητέρα της Κάτιας είπε:. “Την περιμένουμε να έρθει. Δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου… Για το θέμα υγείας μου λένε ότι όλα είναι καλά. Αυτό γνωρίζω. Δεν έχω μιλήσει με την Κάτια… Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε, δεν ξέρω καλά ελληνικά και δεν έχω καταλάβει τι λένε στην τηλεόραση, δεν καταλαβαίνω τα πάντα” τόνισε, ενώ αναφορικά με τις αντιζηλίες από τους συμπαίκτες της λόγω του δυναμικού χαρακτήρα της Κάτιας και των καλών επιδόσεών της στα αγωνίσματα σημείωσε: “Εγώ νομίζω ότι η πείνα και οι συνθήκες που υπήρχαν γύρω της, οδήγησαν στα σχόλια από τους συμπαίκτες της” και πρόσθεσε για τα σχόλια που γίνονταν πίσω από την πλάτη της: “Η ζωή είναι ρόδα και όλα γυρνάνε…”.

Ερωτώμενη τι συμβουλή έδωσε στην κόρη της όταν πήρε την απόφαση να πάει στο Survivor, είπε: “Καλή τύχη”, ενώ για το αν την περίμενε νικήτρια σημείωσε: “Οι άλλοι είναι επαγγελματίες, η Κάτια είναι μοντέλο, έχει πείσμα, έχει στόχους, κάνει σπορ”.

Για την έλλειψη επικοινωνίας με την κόρη της είπε: “Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω τίποτα, γι’ αυτό έχω πίεση και δεν πήγα και χθες στη δουλειά και τώρα με το ζόρι πάω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ