Γνωστή ηθοποιός μολύνθηκε με κορονοϊό και το αποκάλυψε στο instagram – BINTEO

Με ένα βίντεό της στο Instagram η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη σειρά του ΑΝΤ1 “Ταμάμ” Λίλα Μπακλέση γνωστοποίησε ότι μολύνθηκε από κορονοϊό και πως αυτά ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα της ζωής της που τα πέρασε μόνη της. “Ευτυχώς είμαι πλέον τελείως καλά και αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το περίεργο βιντεάκι που όταν το γύρισα, έφυγε λίγο το μυαλό μου από τη μιζέρια της κατάστασής μου και ένιωσα πολύ καλύτερα” έγραψε η ηθοποιός και πρόσθεσε: “Η σκέψη μου σε όλους εσάς που είστε μόνοι σας αυτές τις μέρες και σε εσάς που παλεύετε με τον κορονοϊό”. Στο βίντεό της ανέφερε πως ήταν στο σπίτι των κολλητών της που έλειπαν και δεν έμεινε στο δωμάτιό της για να μην κολλήσει το αγόρι της και διαβεβαίωσε πως τώρα είναι καλά.

Όπως έγραψε αναλυτικά η Λίλα Μπακλέση στην ανάρτησή της: “COVID ALERT

Αυτό το βίντεο το γύρισα, προπαραμονή Χριστουγέννων. Και ήθελα να το ανεβάσω πιο νωρίς αλλά δεν είχα καθαρό μυαλό για να το μοντάρω. Όλες αυτές τις μέρες που ήμουν μόνη μου, κλεισμένη στο άδειο σπίτι των κουμπάρων μου,ένα από τα πράγματα που με έκανε να νιώθω λίγο καλύτερα ήταν το χιούμορ. Και φυσικά οι βιντεοκλήσεις με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που περνάω τα Χριστούγεννα μόνη μου,και νομίζω δεν θα τα ξεχάσω ποτέ τα φετινά. Ευτυχώς είμαι πλέον τελείως καλά και αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το περίεργο βιντεάκι που όταν το γύρισα,έφυγε λίγο το μυαλό μου από τη μιζέρια της κατάστασής μου και ένιωσα πολύ καλύτερα! Η σκέψη μου σε όλους εσάς που είστε μόνοι σας αυτές τις μέρες και σε εσάς που παλεύετε με τον κορονοϊό.

Τα cinnamon rolls δεν βγήκαν πολύ καλά είναι η αλήθεια,αλλά δεν έχει σημασία!

Εγώ τα στήριξα!!

Νομίζω η συνταγή του : How to cook smarter

Healthy Cinnamon Rolls

(YouTube)

θα έχει ενδιαφέρον αν τη δοκιμάσετε!

Κάτι παρόμοιο έκανα και εγώ!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!

Εις το επανιδείν!!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ