Μαρία Μιχαλοπούλου – Η αγρότισσα του GNTM για τη ζωή μετά το ριάλιτι: Μπέρδεψα τις πραγματικότητες

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη η Μαρία Μιχαλοπούλου. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μίλησε για την μετά… ριάλιτι εποχή αλλά και για το γεγονός να μπερδέψει όπως είπε την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μιχαλόπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα άγχος τι θα πουν οι συγχωριανοί μου στον πατέρα μου, μην με κουτσομπολέψουν. Όταν όμως βγήκα από το GNTM και πήγα στο χωριό, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Υπήρχαν φυσικά πάρα πολλοί που δεν μου είχαν μιλήσει μέχρι τότε ποτέ και βρήκαν ευκαιρία να μου μιλήσουν».

«Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν πεντέμισι μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από πεντέμισι μήνες ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η πρώην παίκτρια του GNTM. «Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία».

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ