Έφη Σαρρή: Δεν γουστάρω να λέω την ηλικία μου γιατί είναι λίγο μεγαλούτσικη – Τι διευκρίνισε για τη Βανδή

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο J2US, την πορεία των επαγγελματικών της αλλά και για προσωπικά ζητήματα μίλησε η Έφη Σαρρή στην εφημερίδα “On Time”. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε στο σόου φορώντας ένα χρυσαφί φόρεμα και με μαθητή τον Τρύφωνα Σαμαρά. Δήλωσε απογοητευμένη στα επαγγελματικά της: “Ο κορονοϊός μας έχει κλείσει στο σπίτι. Είναι όλα κλειστά, δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε κάπου και ζούμε απέριττα και λιτά”. Επιπλέον εξήγησε τι εννοούσε με τη δήλωσή της για την Δέσποινα Βανδή. “Υπενθύμισα ότι δεν κρίνομαι εγώ δηλαδή ο δάσκαλος αλλά ο μαθητής, σε περίπτωση που το ξεχάσει κάποιος”.

Μπορεί να έχει ωραίο κορμί όμως εξηγεί γιατί δεν αποκαλύπτει την ηλικία της. “Την ηλικία μου δεν τη λέω γιατί είναι λίγο μεγαλούτσικη και δεν γουστάρω. Ο λαιμός δεν έχει τραβηχτεί γιατί φοβάμαι”.

Τέλος αποκαλύπτει αν σκέφτηκε ποτέ να υιοθετήσει ένα παιδί. “Δεν σκέφτηκαν ποτέ να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν είμαι ικανή. Είμαι ανίκανη και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Είμαι ανίκανη. Το παιδί είναι μία ζωή εκατό φορές πιο πάνω από τη δική σου. Πρέπει να είσαι στο ύψος των περιστάσεων όπως ακριβώς αρμόζει σε μία μάνα”.

ΠΗΓΗ: On Time

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ