J2US: Το “καρφί” του Τριαντάφυλλου στη Βανδή και η απάντηση της τραγουδίστριας – ΒΙΝΤΕΟ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τριαντάφυλλος ερμήνευσαν το «Παραδόθηκα σε εσένα» στο J2US, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της κριτικής μια ατάκα της Δέσποινας Βανδή στάθηκε η αφορμή για να ρίξει το “καρφί” του ο Τριαντάφυλλος. Φυσικά, η κριτής δεν το άφησε αναπάντητο, δείχνοντας με την ψυχρή της αντίδραση την ενόχλησή της. “Τριαντάφυλλε, χαίρομαι που το J2US είναι η αφορμή να σε ξαναδούμε, να σε ξανακούσουμε, χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ” είπε με το χαμόγελο η Δέσποινα Βανδή. Ο Τριαντάφυλλος όμως επεφύλασσε απάντηση που δεν περίμενε η τραγουδίστρια “Δέσποινά μου, δόξα τω Θεώ, είμαστε μια χαρά γενικά και όλα αυτά τα χρόνια και δουλεύω και πάω πολύ, πολύ καλά”.

“Εκεί στη Ρόδο κάθεσαι καιρό” πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή. “Όχι, βέβαια, είμαι στην Αθήνα πολύ καιρό. Σε έχω ακολουθήσει στο instagram, δεν με ακολουθείς” είπε ο Τριαντάφυλλος. “Μην το πάρεις προσωπικά” απάντησε η τραγουδίστρια. “Αν δεν με ακολουθήσεις δεν θα δεις τι κάνω Δέσποινά μου… Δόξα τω Θεώ τα τελευταία έξι χρόνια πραγματικά είμαι τριήμερα και τετραήμερα, στα καλύτερα κλαμπς στην Ελλάδα. Είμαι στην Αθήνα, ζω στην Αθήνα. Με την γυναίκα μου που είναι γιατρός. Έχω και ένα παιδάκι 4,5 χρονών. Αυτά για να μάθεις για εμένα που δεν με ήξερες” αντάπάντησε εκείνος.

“Είδες λοιπόν ρε παιδί μου… χάνω πληροφορίες, ουσιαστικές γνώσεις μη παρακολουθώντας το instagram” απάντησε με αρκετή δόση ειρωνίας η Δέσποινα Βανδή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ