Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί της “γύρισε” το μάτι – Ποια η άποψή της για τις κολακείες και τις επικρίσεις- ΒΙΝΤΕΟ

Στο διαδικτυακό συνέδριο του Fortune συμμετείχε η Μέγκαν Μαρκλ όπου η διευθύντρια του περιοδικού της είπε ευθέως ότι “δεν είναι και η μόνη ισχυρή γυναίκα που εμπλέκεται σ’ αυτήν την εξίσωση”. Ειδικός επί της γλώσσας του σώματος μίλησε στη Mirror και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Δούκισσα του Σάσεξ αισθάνθηκε αμήχανα από την παρατήρηση αυτή της Έλεν ΜακΓκερτ.

Η Μέγκαν Μαρκλ συμμετείχε στο συνέδριο από το σαλόνι της έπαυλής της στη Σάντα Μπάρμπαρα, “Λαμβάνει το σχόλιο ως απειλή. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο συνομιλητής της την επαινεί” επισημαίνει ο ειδικός επί της γλώσσας του σώματος προσθέτοντας ότι “δείχνει αρκετά σημάδια που αποδεικνύουν ότι το εγώ της εξεγείρεται, όπως να χτενίζει τα μαλλιά της σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τον εαυτό της ως ισχυρή γυναίκα”.

“Αρκετά βλεφαρίσματα, θέλει να είναι το άτομο στο δωμάτιο. Κοιτάξτε τον λαιμό της, το στένεμα του λαιμού, είναι μία ζωώδης αντίδραση. Δεν της αρέσει να ακούει ότι δεν είναι η μόνη ισχυρή εξίσωση”. Στη διάρκεια της συνέντευξης η Μέγκαν επέμεινε ότι στην ουσία δεν επικεντρώνεται σε οτιδήποτε γράφεται για εκείνη, είτε θετικό είτε αρνητικό ενώ χρησιμοποίησε μια έκφραση της Τζόρτζια Ο’Κιφ για να εκφράσει τις απόψεις της για την κολακεία και τις επικρίσεις ενώ επεσήμανε ότι είναι εντελώς απελευθερωμένη από τις απόψεις που ακούγονται για την ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ