Αλμπάνης: Τώρα πατάω στα πόδια μου και είμαι αισιόδοξος – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις σχέσεις του αλλά και το πρόβλημα υγείας που πέρασε μίλησε ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 “Ήλιος”, Αντίνοος Αλμπάνης.

“Πρέπει να ξέρεις ο ίδιος τι επιθυμείς. Να είσαι συγκεκριμένος με το τι θες, και όχι γενικά και αόριστα “θέλω μια κοπέλα”. Να την κάνεις τι την κοπέλα; Να σου μαγειρεύει, να την ερωτευθείς, να γίνετε σύντροφοι, να μείνετε μαζί; Πρέπει να ξέρεις” είπε συγκεκριμένα για τις ερωτικές σχέσεις ο ηθοποιός μιλώντας στο “Πρω1νό” και συνέχισε: “Έχω περάσει μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που αποζητούσα ακριβώς το αντίθετο: τη μοναξιά, τη βολή μου, την ευκολία μου, να μην με ενοχλεί κανείς και να έχω αυτά που παρέχει μία συντροφική σχέση σε δόσεις. Να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα… Η τελευταία μου σχέση μου δημιούργησε τόσο μεγάλη ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, δεν ήθελα να διαθέσω ξανά τον εαυτό μου με τέτοιο τρόπο που να υπάρχει ο φόβος να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα. Η πληγή είναι αυτό που σε απασχολεί και κατά πόσον μπορείς να τη θεραπεύσεις. Υπάρχουν υπέροχε στιγμές σε μια σχέση και καλό είναι να μην τις ξεχνάμε. Αλλά κάποια αγκαθάκια μένουν και σε κάνουν να θέλεις να είσαι μόνος σου να μην επενδύεις σε μια σχέση, φοβάσαι μην ξαναπληγωθείς, φοβάσαι τον ίδιο σου τον εαυτό… Αλλά η ζωή θέλει ρίσκο κι όσο κι αν μας πληγώνουν οι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι αυτό θα επαναλαμβάνεται αυτό. Πρέπει να αποζητούμε τη συντροφικότητα…. Η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα, πολύ την έχω ζήσει, τα πέντε τελευταία χρόνια είμαι μόνος μου” εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

“Και πέρασα και αυτήν την πενταετία που ήμουν μόνος μου και έχοντας ένα δύσκολο προσωπικό πρόβλημα υγείας που δεν είχαν κάποιον να ακουμπήσω ουσιαστικά, να ακουμπήσει το μέσα μου κάπου. Οπότε αυτό το έκανε ακόμη πιο δυσβάσταχτο. Δεν ήθελα, μην γίνω βάρος. Με πιάνουν πολύ τα ενοχικά μου” εκμυστηρεύτηκε και πρόσθεσε: “Τώρα είμαι πολύ πιο αισιόδοξος και πατάω πιο καλά στα πόδια μου και δεν με νοιάζει κιόλας και ξέρω και τι θέλω”.

ΔείτΕ το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ