Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: Τώρα δεν με αγχώνει ο χρόνος – Γεύομαι τη ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Για την πρόσφατη μάχη του με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής, μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ‘Τhe 2Night Show”.

“Τώρα πια δεν με αγχώνει καθόλου ο χρόνος. Τώρα που έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας, επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, καλύτερα. Και δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος. Όχι πολύς” ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: “Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι. Είναι σπουδαίο να λες ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο, δεν είναι κάτι δεδομένο και είναι καλό να μην παραιτούμαστε”.

“Ο λόγος που είπα εξαρχής ότι θα μιλήσω για την αρρώστια μου, ότι θα πω πέντε πράγματα γι’ αυτήν ήταν για να δώσω κουράγιο σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση. Διότι μας βλέπουν στην τηλεόραση και νομίζουν πως είμαστε άλλη ράτσα εμείς. Ότι εμείς δεν έχουμε προβλήματα. Όμως και εμείς είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Για μένα το σημαντικό είναι ότι είμαι σε μικρή ηλικία, με αυτήν την έννοια το να μπορώ εγώ να δώσω δύναμη σε έναν άνθρωπο που είναι πιο μεγάλος, είναι πολύ σημαντικό”, ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Σε ερώτηση για το αν τον πλησίασαν άνθρωποι κατά αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε: “Πάρα πολλοί. Και είναι συγκλονιστικό το πόσο θετικά μηνύματα έλαβα στα social media”.

“Εύκολη υπόθεση δεν είναι. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη. Και όλοι ξέρουμε τι κατάσταση επικρατεί στα ελληνικά νοσοκομεία. Παρόλα αυτά νιώθω ότι ειμαστε σε καλύτερη μοίρα σε σύγκριση με άλλες χώρες του εξωτερικού που η υγεία δεν είναι δημόσιο αγαθό. Σίγουρα όταν έχεις χρήματα όλα γίνονται πιο εύκολα. Είτε έχεις χρήματα είτε όχι όμως, σε εκείνη τη φάση όλοι με τον ίδιο τρόπο το περνάνε”, κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ