Δάντης: Έχω δεχτεί υβριστικά και απειλητικά μηνύματα λόγω των αναρτήσεών μου στα social media – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον “πόλεμο” που έχει δεχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Χρήστος Δάντης. «Οι περισσότεροι σου λένε γιατί δεν ασχολείσαι με το αντικείμενό σου. Δέχτηκα κι απειλητικά μηνύματα για τις αναρτήσεις μου. Μου έγραφαν “Θα έρθουμε σπίτι σου, θα σου κάνουμε αυτό ή το άλλο”. Ο καθένας πίσω από ένα τερματικό κρύβεται και μπορεί να λέει ότι θέλει” ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Παλιότερα έδινα μεγάλη σημασία και θύμωνα, αλλά τώρα δεν με ενδιαφέρει. Καλό είναι τον άνθρωπο που τον έχει καταβάλει η βλακεία, η αμεροληψία και ημιμάθεια να τον εκθέτεις για να ξέρουν οι γύρω τι πρέπει να κάνουν. Αυτό μπορεί καμιά φορά να δείχνει “ότι ο Δάντης είναι στα αζήτητα για αυτό βγάζει τραγούδια για να ενοχλεί και να ασχοληθούν μαζί του”. Κανένας επιτυχημένος καλλιτέχνης δεν βρίσκεται στα αζήτητα, δεν μπορείς να φύγεις από τη μόδα γιατί έχεις γράψει τις προηγούμενες σελίδες της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε και τα ριάλιτι που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, λέγοντας πως «με κουράζει ο ήχος της τηλεόρασης, η φασαρία. Τα ριάλιτι δεν αντέχονται και το τραγικό τους επίπεδο. Εκεί συνειδητοποιείς ότι ο κόσμος που ζεις δεν είναι αυτός που νομίζεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ