Μπαμπάς θα γίνει ο Κώστας Σόμμερ – “Η εγκυμοσύνη δεν έπρεπε να βγει ακόμα προς τα έξω”

Της Νίκης Κωτσού

Δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν ένα χρόνο σχέσης ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη και περιμένουν ήδη το πρώτο παιδί τους. Το ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ηθοποιό να δηλώνει στη Realnews: Είναι πάρα πολύ νωρίς για να λέμε οτιδήποτε… Αυτό που έχει γίνει είναι αστείο, γιατί είναι τόσο νωρίς που δεν έπρεπε να βγει ακόμη κάτι προς τα έξω. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, όπως όλοι όσοι διανύουν το στάδιο αυτό και συνάμα είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά”.

Ο Κώστας Σόμμερ και η 27χρονη μακιγιέζ γνωρίστηκαν στις αρχές του χρόνου σε κοινή παρέα και από τότε είναι αχώριστοι. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τους δυο τους να κάνουν βόλτες με το ποδήλατο στα νότια προάστια. Παρά τα 18 χρόνια διαφοράς ηλικίας που τους χωρίζουν η μεταξύ τους επικοινωνία είναι άριστη και ο έρωτάς τους πολύ δυνατός. Ένα από τα πολλά κοινά τους είναι η καταγωγή, αφού και οι δύο κατάγονται από την Κρήτη. Αγαπούν επίσης τη γυμναστική, το καλό φαγητό και τα ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Στη μεταβατική περίοδο που διανύουν θέλουν να ισορροπήσουν και να δυναμώσουν τα θεμέλια της σχέσης τους, ενώ παράλληλα κάνουν όνειρα για την οικογένειά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ