Κώστας Σόμμερ: Ερωτευμένος ξανά ο γνωστός ηθοποιός – ΒΙΝΤΕΟ

Τον έρωτα ξανά φαίνεται πως βρήκε ο Κώστας Σόμμερ στο πρόσωπο της 18 χρόνια νεότερής του Βαλεντίνης Παπαδάκη. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό «Οκ», ο γνωστός ηθοποίος είναι σε σχέση με τη μακιγιέζ τους τελευταίους πέντε μήνες, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους ” συνέλαβε” σε τρυφερά στιγμιότυπα στο Καβούρι, όπου έκαναν στάση από την ποδηλατάδα τους.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της. Όπως είπαν, μετά το χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, δεν είχαμε δει τον Κώστα Σόμμερ με κάποια άλλη παρουσία. Και δεν έμειναν μόνο εκεί με μία μέρα διαφορά στο ίδιο σημείο, έκανε ποδηλατάδα η πρώην του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού, η 27χρονη καλλονή είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μακιγιέζ και αγαπά πολύ τη δουλειά της. Παρά τα 18 χρόνια που τους χωρίζουν, είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που ζουν. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα ότι οι δύο τους εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνουν σύντομα κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ