Κιμ Καρντάσιαν: Σπάει τη σιωπή της για την κατάρρευση του Κάνιε Γουέστ – ΦΩΤΟ

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram η τηλεπερσόνα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την κατάρρευση του συζύγου της Κάνιε Γουέστ σε προεκλογική του ομιλία, όπου είπε πως η Κιμ Καρντάσιαν ήθελε να κάνει έκτρωση στη Νορθ αλλά το κράτησαν όταν αυτός δέχτηκε μήνυμα από τον Θεό.

Ακολούθησαν αλλόφρονες αναρτήσεις και ισχυρισμοί από τον ράπερ που έλεγε ότι η γυναίκα του και η μητέρα της, την οποία αποκάλεσε Κρις Γιονγκ Ουν, ήθελαν να έρθουν στη Νότια Καρολίνα με γιατρούς για να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο, ζήτησε διαζύγιο από την Κιμ, είπε πως δεν θα επιτρέψει στην κόρη του να φωτογραφηθεί για το Playboy, ενώ παράλληλα άφησε υπαινιγμούς για την Κιμ και τη συνάντησή της σε ξενοδοχείο με άλλον ράπερ όταν συζητούσαν για τη μεταρρύθμιση στο σωφρονιστικό σύστημα. Η Κιμ στις τρεις σελίδες που ανέβασε στα insta story αποκαλεί τον σύζυγό της “λαμπρό αλλά μπερδεμένο” και τόνισε ότι η ίδια είναι ανίσχυρη αυτήν τη στιγμή. Σημείωσε ότι τα λόγια του δεν συμβαδίζουν με τις προθέσεις του αφού ο Κάνιε είπε ότι προσπαθεί να τη χωρίσει από τότε που συναντήθηκε με τον Μικ Μιλ σε ξενοδοχείο.

“Αυτοί που αντιλαμβάνονται την ψυχική ασθένεια ή έστω την καταναγκαστική συμπεριφορά ξέρουν ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη εκτός και αν το μέλος είναι ανήλικος”. Επεσήμανε ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή σημειώνοντας ότι ποτέ δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το πώς τους έχει επηρεάσει αυτό σπίτι γιατί προστατεύει τα παιδιά και τον σύζυγό της. “Σήμερα αισθάνομαι ότι πρέπει να σχολιάσω κάτι εξαιτίας του στίγματος και τη λανθασμένη αντίληψη σχετικά με την ψυχική υγεία. Οι άνθρωποι που αγνοούν ή δεν γνωρίζουν οτιδήποτε γι’ αυτό μπορεί να είναι επικριτικοί και να μην καταλαβαίνουν ότι το άτομο πρέπει από μόνο του να αναζητήσει βοήθεια όσο και αν προσπαθήσει η οικογένεια και οι φίλοι”, λέει μεταξύ άλλων η Κιμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ