Κάνιε Γουέστ: Η Κιμ ήθελε να με κλείσει στο ψυχιατρείο

Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσαν οι αναρτήσεις που έκανε ο Κάνιε Γουέστ στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από την σοκαριστική εμφάνισή του στο Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα, στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία.

Οι αναρτήσεις του διάσημου ράπερ έγιναν έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε μία πηγή, ότι η Καρντάσιαν σκεφτόταν να ζητήσει διαζύγιο εάν δεν τερματίσει την καμπάνια του. Είχε προηγηθεί η δημόσια αποκάλυψη του ράπερ ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν σκεφτεί να προχωρήσουν σε έκτρωση όταν η Κιμ ήταν έγκυος στο μικρότερο παιδί τους. Τα tweets του Κάνιε Γουεστ φάνηκε να έγιναν από κινητό τηλέφωνο και αρκετά απ’ αυτά διαγράφηκαν έπειτα από μία ώρα. Ο 43χρονος έγραψε πως “η Κιμ προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία “Get Out” γιατί έκλαιγα χθες για το ότι έσωσα τη ζωή της κόρης μου”.

“Αν με κλείσουν μέσα όπως τον Μαντέλα θα ξέρετε γιατί”, συμπλήρωσε. Σε ένα άλλο tweet έγραφε: “Η Κρις δεν παίζει μαζί μου και δεν μου επιτρέπει να είμαι με τα παιδιά μου, όλοι σας προσπαθήσατε να με κλείσετε μέσα [στο ψυχιατρείο]”. Δευτερόλεπτα αργότερα, έγραψε στο Twitter: “Όλοι γνωρίζουν ότι η ταινία ‘Get Out’ είναι για μένα”.

Ο Γουέστ αναφέρθηκε επίσης και στη ροζ ταινία της Κιμ. “Έβαλα τη ζωή μου σε κίνδυνο για τα παιδιά μου προκειμένου η μητέρα της Νορθ να μη χρειαστεί να πουλήσει το sex tape της”, έγραψε σε ένα tweet που στη συνέχεια διέγραψε. Μίλησε επίσης και για την πεθερά του, Κρις Τζένερ, κοινοποιώντας ένα μήνυμα που της είχε στείλει, καλώντας την να του τηλεφωνήσει “τώρα” και να σταματήσει να τον αγνοεί.

Οι ακόλουθοι του ράπερ εξέφρασαν την ανησυχία τους στα social media για το ξέσπασμά του, όμως ο φίλος του Έλον Μασκ διαβεβαίωσε έναν από τους θαυμαστές του ότι “μιλήσαμε πριν μία ώρα. Φαινόταν καλά”. Αργότερα το ίδιο βράδυ ο Γουεστ έγραψε στο Twitter ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα το νέο του άλμπουμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ