Άμπερ Χερντ: Μία ΦΩΤΟ την κάνει να αλλάξει την κατάθεσή της

Ολομέτωπη επίθεση έκανε η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ στην Άμπερ Χερντ, η οποία καταθέτει στο Ανώτατο Δικαστήριο στηρίζοντας το δυσφημιστικό κατά του Ντεπ δημοσίευμα της Sun που τον παρουσιάζει ως βίαιο απέναντι στην πρώην σύζυγό του . Αιτία ήταν το γεγονός ότι η Χερντ άλλαξε την κατάθεσή της για το ανάστροφο χαστούκι που της έδωσε ο Τζόνι Ντεπ σε μία υποτιθέμενη επίθεση τον Μάρτιο του 2013, το οποίο την άφησε με σκισμένα και σημαδεμένα χείλη. Της έδειξαν φωτογραφία στο πλευρό του συζύγου της και του κιθαρίστα Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, όπου μαζί τους ποζάρει και η αδερφή της, όπου ωστόσο δεν έχει σημάδι από τη φερόμενη επίθεση του Ντεπ.

Η Χερντ είχε υποστηρίξει ότι ο Ντεπ της είχε επιτεθεί τον Μάρτιο του 2013 όταν ζήλεψε για έναν πίνακα που η πρώην σύντροφός της της είχε χαρίσει και εκείνη τον κρέμασε στο υπνοδωμάτιό τους. Υποστήριξε ότι ο αστέρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στον πίνακα κα ιτη χτύπησε τόσο άγρια που σκίστηκαν τα χείλη της και αίμα έβαψε τον τοίχο. Ωστόσο, από την πλευρά του, ο Ντεπ είπε ότι ζήτησε από τη Χερντ να κατεβάσει τον πίνακα από την κρεβατοκάμαρα σαν χάρη και ότι εκείνη είχε ακραία αντίδραση. Επίσης σε μήνυμα που έστειλε μετά περιγράφοντας το περιστατικό ως “ντίσκο λουτρό αίματος” είπε ότι δεν επρόκειτο για απολογία στη Χερντ αλλά για να την κατευνάσει.

Σήμερα, στη δικαστική διαδικασία έδειξαν στη Χερντ τη φωτογραφία που υποτίθεται ότι τραβήχτηκε μία ημέρα μετά τη βίαιη επίθεση όπου όμως δεν έχει κανένα σημάδι, μώλωπα, σκίσιμο ή τραύμα. Η δικηγόρος του Ντεπ είπε πως αφού η φωτογραφία καταχωρίστηκε ως απόδειξη για να υπογραμμίσει τον ισχυρισμό του Ντεπ ότι δεν της είχε επιτεθεί όπως εκείνη ειχε υποστηρίξει πριν από τη μαγνητοσκόπηση του ντοκιμαντέρ για τον Κιθ Ρίτσαρντς, εξ ου και η επίμαχη φωτογραφία, η Χερντ άλλαξε την κατάθεσή της αφού την έδειχνε χωρίς σημάδι στο πρόσωπο. “Έχετε υφάνει έναν ιστό από ψέματα που έπρεπε να αλλάξετε ανάλογα με τις αποδείξεις που έχουν προκύψει από το ντοκιμαντέρ του Κιθ Ρίτσαρντς”. Η Χερντ υποστήριξε ότι συνέβησαν πολλά περιστατικά μέσα στον Μάρτιο και αυτό με τον πίνακα έγινε στις 22 Μαρτίου και όχι όπως είχε πει αρχικά στις 8 Μαρτίου και γι αυτό δεν είχε σημάδι από την επίθεση. Άλλαξε την κατάθεσήτης λέγοντας πως το περιστατικό της 8ης Μαρτίου ήταν όταν την κατηγόρησε ο Ντεπ πως είχε σχέση με τον κολλητό της και το περιστατικό πυο την άφησε με σημάδι ήταν στις 22 Μαρτίου. Ωστόσο, η δικηγόρος του Ντεπ την αντέκρουσε λέγοντας πως στη λεπτομερέστατη πρώτη κατάθεσή της είχε μιλήσει για τον καβγά σχετικά με τον πίνακα και την προσπάθεια του Ντεπ να του βάλει φωτιά, ενώ παράλληλα τον είχε κατηγορήσει ότι τη χτύπησε με την αναστροφή της παλάμης του με αποτέλεσμα αίμα από τα χείλη της να πέσει στον τοίχο. Όταν ρωτήθηκε πώς κατέληξε το αίμα στον τοίχο η Χερντ απάντησε: “Δεν είδα το αίμα καθαυτό” και πρόσθεσε ότι εκείνη την περίοδο ο Ντεπ δεν είχε φθάσει στο σημείο να την πνίγει και ότι τότε μόνο τη χτυπούσε, χαστούκια ή με την αναστροφή της παλάμης, αν κα ιη φωτογραφία υποβαθμίζει τον ισχυρισμό για την άγρια επίθεση.

σχολίασε κι εσύ