Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Γιατί οι νεόνυμφοι δεν δημοσιεύουν φωτογραφία

Σε μία ιδιωτική τελετή με μόνο 20 καλεσμένους η πριγκίπισσα Βεατρίκη έδωσε όρκους αιώνιας πίστης με τον Ιταλό επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι στο παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Κάστρο του Ουίνδσορ, κοντά στην έπαυλη των γονιών της Δούκα και Δούκισσας του Γιορκ. Η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε τη χαρά της γι’ αυτόν τον γάμο. Λίγες ώρες μετά, χρίζοντας ιππότη τον Κάπτεν Σερ Τομ Μουρ στο Ουίνδσορ, είπε σ’ αυτόν και την οικογένειά του “η εγγονή μου παντρεύτηκε το πρωί και εγώ και ο Φίλιππος καταφέραμε να πάμε, ήταν πολύ όμορφα”.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: “Η ιδιωτική γαμήλια τελετή της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του κ. Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι έγινε στις 11 το πρωί της Παρασκευής 17ης Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Ουίνδσορ. Στη μικρή τελετή παρευρέθηκσαν η βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου και στενή οικογένεια. Ο γάμος έγινε τηρώντας όλα τα σχετικά κυβερνητικά μέτρα”

Το παρεκκλήσι που έχει χωρητικότητα 180 άτομα, ήταν ιδανικός χώρος για έναν μικρό γάμο εποχή που ακολουθούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης δεδομένου του γεγονότος ότι οι παπούδες της πριγκίπισσας είναι άνω των 90 ετών και ανήκουν σε ευπαθή ομάδα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, οι νεόνυμφοι δεν θαδώσουν σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφία του γάμου τους για να μην επισκιάσουν τη στιγμή του κάπτεν Σερ Τομ Μουρ χρίστηκε ιππότης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ