Ντακότα Τζόνσον: Πιο όμορφη από ποτέ μιλάει σε γνωστό γυναικείο περιοδικό – ΦΩΤΟ

«Είναι γεμάτη πάθος και ανθρωπιά και την ίδια στιγμή γοητευτική και η ψυχή της παρέας», λέει γι’ αυτήν η Τρέισι Έλις Ρος, συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Όνειρα στην Καλιφόρνια», μια κωμωδία για τη μουσική βιομηχανία με κεντρικές ηρωίδες μια ποπ σταρ που έχει πατήσει τα 40 και την ονειροπόλα βοηθό της Μάγκι, την οποία υποδύεται η Ντακότα. «Ξέρει πού βρίσκεται, ποια είναι και δεν διστάζει να υψώσει τη φωνή της και για τους υπόλοιπους».

Αυτό που την ηρεμεί «Κάνω συχνά γιόγκα. Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθώ το μυαλό μου να μπαίνει σε τάξη» Στη δουλειά «Στην πραγματικότητα δεν έχω καμία μέθοδο, ούτε θέλω να αποκτήσω» Ο κόσμος που ζούμε και το φάντασμα της κατάθλιψης «Αισθάνομαι παράλογη αγωνία για το μέλλον του κόσμου και του πλανήτη μας. Σκέφτομαι συνέχεια την παγκόσμια κατάσταση αυτή τη στιγμή και ξαγρυπνώ τα βράδια – κάθε βράδυ. Το μυαλό μου βουλιάζει σε τρελές και μαύρες σκέψεις. Παλεύω με την κατάθλιψη από πολύ μικρή ηλικία, από τότε που ήμουν 14 ή 15 χρόνων. Τότε ήταν που ζήτησα τη βοήθεια των επαγγελματιών. Έμαθα να βλέπω την ομορφιά ακόμη και στη θλίψη γιατί συναισθάνομαι τους ανθρώπους γύρω μου. Υποθέτω πως με βασανίζουν πολλά πράγματα, αλλά δεν τους επιτρέπω να βγαίνουν προς τα έξω και να βασανίζουν και άλλους».

Για το βίντεο που σκηνοθέτησε μαζί με τον τραγουδιστή των Coldplay (και σύντροφό της, Κρις Μάρτιν) για το single «Cry, Cry, Cry» «Όταν δουλεύω, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο, ο εγκέφαλός μου επικεντρώνεται σε αυτό», λέει. «Δεν είναι όλα τα σχέδιά μου γεμάτα χαρούμενα μηνύματα, αλλά όλα έχουν κάτι που τα κάνει να αξίζει τον κόπο να τους αφοσιωθώ με όλη μου την καρδιά». Φωτογραφίες: Steven Pan Fashion Editor: Katie Mossman Τα αποσπάσματα είναι από τη συνέντευξη που έδωσε η Dakota Johnson στην Justine Harman και δημοσιεύεται στο Marie Claire.

Πηγή: marieclaire.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ